Reklamacije

Ako imate neke primjedbe ili reklamacije na rad ili uslugu stranice madraci-zdravisan.com i tvrtke Zdravi San d.o.o (ako niste dobili našu ponudu za naručene usluge putem ove web stranice, ako roba koju ste naručili nije dostavljena itd…) molimo Vas da nas kontaktirate na broj 044/680-999 ili pošaljete e-mail na adresu info@madraci-zdravisan.com.

Jedan od razloga zbog kojeg možda niste dobili ponudu na mail može biti da je Vaš e-mail server poruku označio kao SPAM ili narudžbu naši djelatnici još nisu procesuirali!

Na Vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Povrat 

U skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana te zahtijevati povrat sredstava od prodavatelja. Rok od 14 dana počinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ukoliko se radi o robi koja se dostavlja u više navrata rok počinje teći od predaje zadnjeg komada.

U slučaju potrebe za povratom/reklamacijom proizvoda, potrebno je ispuniti Obrazac o jednostranom raskidu ugovora sklopljenog na daljinu, koji možete preuzeti OVDJE.

Obrazac je potrebno isprintati, popuniti i vlastoručno potpisati te poslati uz robu koju vraćate.

U slučaju povrata, potrošač je u skladu s odredbama članka 77.  Zakona o zaštiti potrošača dužan o svom trošku dostaviti reklamirani proizvod prodavatelju. Povrat se može napraviti isključivo za neoštećene proizvode, u originalnom pakiranju sa pratećom dokumentacijom i originalnim računom, u suprotnom se reklamacija neće moći priznati.

Za povrate robe, za koje kupac povrat ne izvrši osobnim dolaskom na prodajno mjesto prodavatelja, već se povrat radi putem dostavne službe, Zdravi San d.o.o. zadržava pravo zaračunati manipulativne troškove povrata kupljene robe u visini od 5% od iznosa vrijednosti robe za koju se vrši povrat (min. 100,00, a max. 500,00 kn).

U skladu sa člankom 76., stavak 1, Zdravi San d.o.o. izvršiti će povrat sredstava u roku od 14 dana od dana zaprimanja popunjenog Obrasca o jednostranom raskidu ugovora sklopljenog na daljinu, a umanjeno za eventualne stvarne manipulativne troškove povrata robe (sve u skladu s prethodnim pasusom). Povrat novca bit će izvršen tek nakon što roba bude vraćena, odnosno nakon obavijesti da je roba poslana na adresu tvrtke, sukladno članku 76., stavak 3.