O nama

 Proizvodno trgovački obrt Zdravi San, osnovan je 2000. godine s osnovnom djelatnošću proizvodnje madraca i pratećeg programa za zdravo spavanje. Iako Zdravi San u svom proizvodnom programu nudi sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje (madrace, podnice, krevete, jastuke, poplune, različite vrste nadložaka i plahti) posebnu pažnju poklanjamo upravo proizvodnji madraca koji čine osnovu zdravog sna. Investirajući u mjerila kvalitete proizvoda po hrvatskim i europskim normama, prateći svjetske trendove i dostignuća na području zdravog spavanja posebno načelom povjerenja stvara se ime koje je ubrzo prepoznato od strane zadovoljnih potrošača. S ponosom možemo reći da omogućavamo maksimalnu i brzu prilagodbu potrebama i željama svakog pojedinca, te održavamo dobre odnose i uzajamne interese sa kupcima, poslovnim partnerima i dobavljačima.

Prilikom proizvodnje svaki model madraca iz linije Zdravi San je proizveden s posebnom pozornošću, što Vam omogućuje usklađenost zdravog i komfornog sna, ispravan položaj tijela i naposljetku dobar san. Posebna pažnja pridaje se ekološki odgovornoj proizvodnji gdje se upotrebljavaju prirodne tkanine i kvalitetni repromaterijali kako bi se zadržao visoki nivo kvalitete proizvoda. Uz proizvodnju, Zdravi San posjeduje vlastiti salon specijaliziran za prodaju programa zdravog spavanja, tamo ćete naići na stručno i ljubazno osoblje koje će Vam pomoći da Vaša odluka pri izboru madraca bude ispravna. Važno je istaknuti da su svi modeli madraca dostupni i u svim van standardnim dimenzijama za koje je rok izrade vrlo kratak. Zahvaljujući dosadašnjim postignućima i dugogodišnjoj tradiciji uspješnog djelovanja što je garancija povjerenja, Zdravi San i dalje jača kvalitete svojih proizvoda, razvijanjem vlastitih proizvodnih marki, kao i veleprodaje na domaćem tržištu, što su neprekidni izvori poslovnog imperativa.

I na kraju,

svojim najvećim uspjehom ipak smatramo zadovoljne korisnike, kojima smo kroz kvalitetu, povjerenje i udobnost osigurali ugodno prospavane noći…

NEKI OD NAŠIH ISTAKNUTIH RADOVA

                                       
 

Seoski turizam Kezele

 
 
 

                                                                         

Hotel Garić

 
 
 

                                                                         

Kamp Rožac

 
 

                                                                         

The King’s Pub Kutina

ZDRAVI SAN p.t.o. (proizvodno trgovački obrt)

Adresa: Kolodvorska ulica 56, 44320 Kutina, Hrvatska
Telefon / Fax: 044 625 206
Mobitel: 091 464 5254
E-Mail: info@madraci-zdravisan.com
Radno vrijeme salona: 

Pon-Pet: 07:00 – 19:00h
Subota: 07:00 – 14:00h

OIB: 80400532289
IBAN: HR4223400091160261966